Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbor predsjednika skupštine

Bulj poslao poruku DP-u pa zaključio: 'Sad će se vidjeti tko je za promjene, a tko je prirepak HDZ-a'

Zagreb: Aktualnim prijepodnevnom počela 6. sjednica Hrvatskog sabora
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
09.06.2021.
u 16:34

DP može birati između HDZ-a i Keruma i mog suborca i bojnika legendarne Četvrte gardijske brigade Ivice Kukavice, ustvrdio je Bulj

Novi sinjski gradonačelnik Miro Bulj najavio je kako će Most za predsjednika Skupštine u Splitsko-dalmatinskoj županiji predložiti Ivicu Kukavicu. Kako kaže, s time se složila većina oporbe, osim Domovinskog pokreta. Njihov se stav još uvijek iščekuje, a Bulj im je preko svog Facebook profila poručio što mogu izabrati. 

- Kao nositelj liste Mosta koja je druga politička snaga u Splitsko-dalmatinskoj županiji mogu najaviti da će Most predložiti Ivicu Kukavicu za predsjednika Županijske skupštine i on bi to trebao i postati jer je većina oporbe s tim suglasna. Još se čeka samo odluka DP-a.

Dakle, DP može birati između HDZ-a i Keruma i mog suborca i bojnika legendarne Četvrte gardijske brigade Ivice Kukavice!

Sad će se vidjeti tko je za promjene a tko je prirepak HDZ-a!, poručio je Bulj. 

Komentara 4

BR
Branitelj2020
05:39 10.06.2021.

Most gdje god je mogao zabio je nož u leđa DP-u , pogotovo u Zagrebu kandidirajući Troskota za gradonačelnika i nisu pozvali u drugom krugu za gradonačelnika svoje birače da glasaju za Škoru. Most će morati naučiti da svaka akcija izativa reakiciju.

JO
Joks56
20:47 10.06.2021.

E moj Bulj isti si kao kradeze,sve po DP-u i Škori,za sve vam je Škoro kriv

NE
neboiznadzagreba2
16:43 09.06.2021.

E, da je Hrvatskoj više ovakvih kao što je Bulj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije