Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nataša Novaković:

'Bilo bi suludo kalkulirati što je Plenković mislio kad je tražio moje izuzeće'

Nataša Novaković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
05.06.2019.
u 22:17

Prvenstveno mislim da nema osnove za to izuzeće. Da je to došlo prije 6 mjeseci, to bi imalo više smisla, kazala je Novaković.

Predsjednica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Nataša Novaković u emisiji N1 televizije Newsroom kazala je kako ne zna je li pod pritiskom, ali da je činjenica da je Povjerenstvu otežan rad, piše N1.

– Pritisak, ako je direktni, drugačije bi izgledao. Ovako smo dovedeni u situaciju da ne možemo odlučivati o predmetu – kazala je ona.

Rekla je i kako bi bilo suludo kalkulirati što je Plenković mislio u trenutku kad je tražio izuzeće.

– Prvenstveno mislim da nema osnove za to izuzeće. Da je to došlo prije 6 mjeseci, to bi imalo više smisla. Kod premijera nije riječ o sukobu interesa, već o povredi načela. Mi ćemo se obratiti Hrvatskome saboru i oni trebaju odlučiti o tome trebam li se ja izuzeti iz odlučivanja. Ja bih rekla da ako se ide na izuzeće da se ide s nekim razlogom, bio on opravdan ili neopravdan – rekla je Novaković.

Komentara 1

Avatar Juki
Juki
23:09 05.06.2019.

Bit će ona nova šefica neživog zida....uskoro....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije