Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek

Besplatna kastracija mačaka za umirovljenike i nezaposlene

Mačka
Thinstock
17.05.2017.
u 21:17

Projekt udruge Devet života trajat će dok bude novca

Udruga Devet života i ove godine provodi projekt Postupaj humano, kastraciju uličnih mačaka i mačaka čiji su vlasnici slabijeg imovinskog stanja (umirovljenici, nezaposleni).

Osim besplatnih kastracija, cilj projekta je i informiranje i edukacija građana o prednostima i potrebi kastracije mačaka koje žive u gradskoj sredini te poticanje građana na humaniji odnos prema mačkama kroz promicanje odgovornog vlasništva.Novac za projekt osiguran je temeljem Javnog poziva za financiranje projekata udruga od interesa za opće dobro za Osječko-baranjsku županiju i Grad Osijek.

Sredstva za projekt su ograničena pa će trajati dok se novac ne potroši. Vlasnici mačaka koji ispunjavaju uvjete za besplatnu kastraciju, što dokazuju odreskom od mirovine odnosno potvrdom o nezaposlenosti, trebaju se javiti udruzi zbog dogovora i rezervacije termina. Pisati im mogu na mail udruga.devet.zivota@gmail.com ili u inbox Facebook stranice Udruga Devet života.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije