Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ DVA

Austrijski samostan suspendirao dvojicu svećenika zbog pedofilije

samostan
Reuters
15.03.2010.
u 16:38

U samostanu Kremsmuenster na sjeveru Austrije, nakon trojice svećenika optuženih za pedofiliju, još su dvojica suspendirana iz istog razloga, objavljeno je na samostanskoj internetskoj stranici.

BEČ – Samostan u Kremsmuensteru na sjeveru Austrije ponovno je suspendirao svoje svećenike zbog novih optužbi da su sudjelovali u seksualnim zlostavljanjima prije dvadeset i više godina, objavljeno je na internetskoj stranici tog samostana.

- Često sam reagirao na nerazuman način, nisam se kontrolirao. Možda sam katkad previše pokazivao svoje osjećaje, i to na neprikladan način. Ako sam svojim ponašanjem nekome donio traume, zbog toga duboko žalim i iz dubine srca molim oprost - napisao je u pismu isprike jedan od optuženih svećenika, otac Alfons Mandrofer. S ova dva svećenika u tom ih je samostanu dosad suspendirano ukupno pet.

Komentara 110

OB
-obrisani-
03:40 16.03.2010.

Znamo, i lice ti je natečeno, imaš trbušinu i smrdiš po alkoholu, ali nema veze, iovako nisi naš pa mi nije žao

C1
cile-1972
17:07 15.03.2010.

sve pedere i pedofile treba odmah izbaciti iz katolicke crkve ako misle da ponovo vrate postovanje koje su imali prije. sada mislim da su DNO DNA!!!!!!

OB
-obrisani-
00:12 16.03.2010.

Bosanac ne lažiraj komentare!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije