Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pet osoba

Akcija spašavanja u Srbiji: Radnici na jezeru rezali trsku pa se prevrnuli

Spašavanje radnika iz jezera
Foto: MUP Republike Srbije
1/8
12.01.2024.
u 17:33

"Vatrogasci su ih sigurno izvukli iz jezera i odmah poslali na pregled ekipi Hitne pomoći", izvijestio je MUP Republike Srbije

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srbije objavilo je fotografije spašavanja pet osoba iz Ludaškog jezera. Kako je pojašnjeno, radnici su bili angažirani za rezanje trske kada su se prevrnuli. 

"Pripadnici Sektora za izvanredne situacije Ministarstva unutarnjih poslova, Specijalistički tim za spašavanje i rad na vodama iz Subotice, spasili su pet osoba koje su se nalazile na zaleđenom Ludaškom jezeru", izvijestio je MUP Republike Srbije te dodao: 

"Vatrogasci su ih sigurno izvukli iz jezera i odmah poslali na pregled ekipi Hitne pomoći na mjestu događaja jer su dugo bili mokri i promrzli".

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:05 13.01.2024.

Sada nam se već polako i ćirilica servira... Ma bravo!!!

Avatar Moodleen
Moodleen
18:12 12.01.2024.

Opet! Vrijeme je za zetorijadu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije