Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Advent u Križevcima najbolja je zabava za djecu

Advent u Križevcima
15.12.2023.
u 09:40

Ako tražite mjesto na kojem će se djeca odlično zabaviti onda je pravo mjesto za vas Advent u Križevcima koji nudi brojne programe namijenjene upravo najmlađima.

Djeca se mogu družiti s Djedom Božićnjakom, Bakom Mraz i veselim vilenjacima koji će upravo ove subote provesti veliku potragu za blagom uz vesele pjesme, šaljive zagonetke i još poneki zadatak.

Najveću pozornost kod najmlađih i ove će godine zasigurno izazvati prilika da se ulicama grada voze u kočiji s konjima u društvu Djeda Božićnjaka. Prilika je to da djeca kažu Djedu svoju božićnu želju dok istovremeno uživaju u topotu konja.

Križevački Advent ističe se i po humanitarnoj akciji „Djeca daruju djecu“ u kojoj svake godine sudjeluje velik broj djece koja doniraju svoje igračke za potrebitu djecu. I ove je godine prikupljeno gotovo stotinjak poklona koje će sljedeći tjedan potrebitoj djeci dostaviti Gradsko društvo Crvenog križa Križevci.

Vesele i plesni i glazbeni nastupi u kojima djeca mogu uživati u najljepšim božićnim plesovima i pjesmama. Tu je i maskirana adventska utrka, popularni i vrlo atraktivni moto mrazovi koji će djeci dijeliti bombone, kao i neizostavna škola klizanja te škola hokeja. Za djecu je organiziran Dječji doček Nove godine uz zabavni poligon, facepainting, te konfete i dječji šampanjac točno u podne.

Gotovo svaki grad u Hrvatskoj trenutno je ukrašen božićnim ukrasima, no posebnost Adventa u Križevcima su unikatni ukrasi koji se nalaze na borovima u centru grada, a koje su ručno izradila djeca u križevačkim vrtićima i školama. Osim ukrasa na borovima, djeca su izradila i snjegoviće koji su postavljeni u tzv. Snješkogradu čime je Advent u Križevcima dobio posebnu čar.

Advent u Križevcima već je na pola puta s programom pa zato požurite i navratite na Advent u Križevce koji traje do 08. siječnja 2024. godine.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije