Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Kristian Marolt, dvojnik Justina Biebera, ispao je iz showa

Kristian
Goran Jakuš/Pixsell
30.04.2011.
u 00:14

U drugoj emisiji kandidati su pjevali hitove iz 90-ih. Kristian je pjevao “Da nema ljubavi”, a žiri je imao i dobre i loše komentare.

Kristian Marolt, koji je već na audicijama dobio nadimak Justin Bieber, sinoć je ispao iz showa “Hrvatska traži zvijezdu”. U drugoj emisiji kandidati su pjevali hitove iz 90-ih. Kristian je pjevao “Da nema ljubavi”, a žiri je imao i dobre i loše komentare. – Možda griješim, ali čini mi se da si na par mjesta falšao. Kao da si bio dekoncentriran. Želim ti sreću – poručio mu je Tony. Ivana Mišerić bila je zadovoljna nastupom, ali imala je primjedbu. – Vidim da si zagelirao bibericu. Izgledaš sjajno, malo mi je samo zasmetalo što nisi komunicirao s nama – rekla je Ivana. U utrci za pobjedu ostalo je devet natjecatelja.

Komentara 1

MA
mare0801
07:34 30.04.2011.

ovo je sinoć bilo strašno,krritike produkciji na izboru glazbe,dens 90-tih,ima li gore?,i povrh toga na potpuno pogrešnoj procjeni što kome leži.odličnni pjevači su se bblamirali na pjesmuljcima,koji su im izabrani kao da ih je netko htjeo ismijati . Ovaj mali albanac,koji je rođen za laganice dobije \"afriku\",kao da Dino nema balade prikladnije za taj profil pjevača,a Kristijan je fenomenalan pjevač,koji se morao kilaviti s pjesmom Ilana Kabilja,tko se te stvari uopće sjeća.Strava i sve kritike RTL-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije