Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK

I za domaće i za strane face šetnja je pitanje prestiža

04.08.2016., Dubrovnik - Severina Kojic sa suprogom Igorom Kojicem i sinom Aleksandrom prosetala Starim gradom. PRILIKOM KORISTENJA FOTOGRAFIJE ZASTITITI IDENTITET DJECE (PREKRITI OCI)! Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
10.08.2016.
u 22:00

Ima nešto čarobno u tih 300 metara Straduna, nakon najrazvikanijih svjetskih zvijezda, posljednjih su ga godina otkrile i domaće

Gradska plaža. Bračni par na kupanju u Dubrovniku, a razgovor je prije par godina išao otprilike ovako:

– Draga, mislim da sam se upravo kupao pokraj Billa Gatesa – kaže suprug.

– Baš... Opet fantaziraš – odgovori mu gospođa.

Otvore njih dvoje drugi dan novine, a tko je u Dubrovniku? Taj gospodin, tada najbogatiji na svijetu...

– Gates se šeće Stradunom u dva popodne, kad nikoga nema, ode na kupanje bez zaštitara, opušten je, teško će ga netko prepoznati, ne očekuju da će tako sam šetati – govore u Gradu. Istina, pio je on i pivo na otoku Prviću kraj Vodica, inkognito, naručio, popio i platio. Konobari su, a to su mi sami pričali, tek kasnije otkrili tko je. Vozio se i Mljetom na biciklu.

– Bill Gates, John Malkovich, Monica Bellucci, Bernie Ecclestone, Eva Longoria i Tony Parker, Roman Abramovič, Morgan Freeman, Tom Cruise, Bono Vox i dečki iz U2, Sergio Ramos, Beyonce, Demi Moore, Rio Ferdinand... – nabrajaju fotoreporteri sa Straduna koga su sve posljednjih godina snimili kako onuda šeće. Teško se i njima sjetiti svih svjetskih zvijezda. Ali, svakom njihovom fotografijom koja ode u svijet, Dubrovnik dobiva reklamu više. Ako je dolazak simpatične Tanje Poutiainen na Sljeme neviđena reklama za Zagreb, što je tek dolazak Monice Bellucci i Beyonce.

Ima nešto čarobno u tri stotine metara place i Straduna. Nešto što vječno privlači ljude. I čovjek slikovnica, najpoznatiji engleski navijač, s tetoviranim grbovima Tri lava i Leeds Uniteda na čelu, u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici dobio je od nas točne upute kamo mora otići u Dubrovniku. I kako uštedjeti funte. I dok ostali još u Gradu mogu proći neprimijećeno, tog je istetoviranog čovjeka zapamtio tko god ga je vidio. A naputovao se svijetom. Tako je i sa Stradunom.

>> Za suvenire “Igre prijestolja” i “Star Wars” ostave i po dvije tisuće kuna

Komentara 4

Avatar think pink
think pink
01:39 11.08.2016.

urnebesno besmislen tekst

Avatar Luring
Luring
12:05 11.08.2016.

Ovo ona nasa Rava

DU
Deleted user
08:38 11.08.2016.

Previse se Srba seta po Hrvatskoj. tome treba doci kraj ,jednio rijesenje da SDP s Milanovicen ne dode na vlast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije