Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna aplikacija

'Pao' je WhatsApp: Milijunima korisnika ne stižu poruke

WhatsApp
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
03.11.2017.
u 10:27

Iz kompanije su izvijestili da su svjesni problema te da rade na njegovu uklanjanju

WhatsApp, popularna aplikacija za dopisivanje, ne radi milijunima korisnicima diljem Europe, Azije i SAD-a. 

Dio korisnika javlja da se sada opet može spojiti na aplikaciju koja je inače u vlasništvu Facebooka, no mnogi i dalje imaju problema s njezinim radom. 

Iz kompanije su izvijestili da su svjesni problema te da rade na njegovu uklanjanju. Nije poznato kada se može očekivati nesmetan rad aplikacije. 

Kod prijave problema, korisnici su se požalili da se ne mogu spojiti na aplikaciju te da ne mogu slati ni primati poruke. Neki sumnjaju da je riječ o hakerskom napadu. 

Pogledajte i ovaj VIDEO: NAJBOLJI MOBITELI 2017

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:05 03.11.2017.

Hm, nema džabe ni u stare babe. Sad će oni to popraviti i reinstalirati, ali uz sitne dodatke koji će skidati impulse kao naplatu korištenja aplikacije.

DU
Deleted user
11:42 03.11.2017.

kad padne fejs ili nešto unutar njega, to je kao da je pala kompletna svjetska kolektivna svijest. to je pravi breaking news.

BR
BrkX
11:15 03.11.2017.

AAAAAAAAAAA i sta cu sad?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije