Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
redizajn

VIDEO Poslovni.hr: Od sada brži i informativniji poslovni web-portal!

poslovni fotke (1)
Foto: Poslovni.hr
1/5
01.10.2012.
u 12:10

Željeli smo web-platformu vizualno približiti tiskanom izdanju Poslovnog dnevnika i tako osnažiti brend te pokazati jedinstvenost sadržaja, bez obzira na platformu – rekao je Ivan Jozić, voditelj razvoja portala.

Nakon gotovo godinu dana rada, predstavljen je redizajn portala Poslovnog dnevnika – najuspješnijeg hrvatskog poslovnog web-portala. Liderska pozicija na tržištu, stalna potreba za rastom i razvojem platforme, ali i sadržaja te odgovornost prema čitateljima nagnali su jesenas digitalni tim Styrije da pokrene proces redizajna portala poslovni.hr. Redizajn je nakon godinu dana završen i predstavljen javnosti, a rezultat je brži, pregledniji, sadržajniji i moderniji web-portal.

– Poslovni.hr čitan je i više nego dvostruko od prvog konkurenta – zašto smo uopće mijenjali proizvod? Zato što želimo biti više od poslovnog news-portala. Želimo postati business-platforma sa sadržajima koje poslovnjaci u Hrvatskoj do sada nisu imali na jednom mjestu. Također, željeli smo web-platformu vizualno približiti tiskanom izdanju Poslovnog dnevnika i tako osnažiti brend te pokazati jedinstvenost sadržaja, bez obzira na platformu – rekao je Ivan Jozić, voditelj razvoja portala.

>>Pogledajte novi redizajnirani Poslovni.hr!

Novi dizajn osmislila je zagrebačka tvrtka Kiosk studio, pod vodstvom kreativnog direktora Ratka Jagodića, dok je za back-end odgovoran developerski Styrijin tim. Stranica je potpuno izrađena u HTML5 tehnologiji, što je još uvijek novitet na hrvatskom tržištu – a podržava niz funkcionalnosti poput pregledavanja animiranih elemenata bez korištenja flasha.

– Novi redizajn uklonit će nedostatke starog weba i pojačati sve ono čime se kao redakcija ponosimo. Najveća je snaga Poslovnog dnevnika kvaliteta sadržaja zbog koje smo broj jedan na tržištu. Oko toga želimo graditi sve ostalo, redizajn će istaknuti rad naše redakcije – koja proizvodi stotinu članaka dnevno. Teško se tko može mjeriti s tim, ne samo u Hrvatskoj – smatra Jozić.

Osim novog dizajna, portal je dobio i jače usmjerenje prema malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima. Novitet je i rubrika After 5 koja donosi savjete i vijesti iz lifestylea poslovnih ljudi. Inovativni Vremeplov novi je način pregledavanja sadržaja, koji omogućava brže i praktičnije traženje vijesti prema vremenu objave. Poslovni.hr uskoro će biti dostupan i na mobilnim telefonima, a na razvoju portala radi se i dalje punom parom. Pokrovitelj redizajna je Erste Osiguranje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije