Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoka utrka

U prvoj hrvatskoj trkaćoj videoigri bore se fićo, stojadin i renault 4

fićo
Gamepires
23.03.2012.
u 14:29

U promociji igre Gas Guzzlers Combat Carnage sudjeluje i naš proslavljeni automobilistički as Niko Pulić

Gas Guzzlers Combat Carnage, prva trkaća videoigra koju je napravio jedan hrvatski tim, bit će objavljen u svijetu 25. travnja.

Kako su poručili iz tvrtke Pandora studio, čiji je dio Gamepires label za izradu videoigara za svjetsko tržište, uz niz poznatih modela automobila u igri se pojavljuju i fićo, stojadin i renault 4 što je izazvalo posebno zanimanje domaćih zaljubljenika u ovakav tip igara.

Igra je nastala u suradnji s Tomom Ohleom, inače PR menadžerom svjetski poznate kompanije Evolve, a poznat je kao osoba koja je tada relativno nepoznat tim iz Poljske CDprojekt uspjela promovirati pomoću njihove, danas svjetski poznate videoigre The Witcher koja danas bilježi milijunske tiraže.

Osim toga unajmili su i Grega Hilla za izradu zvukova u samoj igri, a inače poznatog po osmišljavanju zvukova u najpoznatijoj svjetskoj trkaćoj igri Need for speed.

U promociji  igre Gas Guzzlers Combat Carnage sudjeluje i naš proslavljeni automobilistički as Niko Pulić kao i njegov sin Ivan koji krenuo očevim stopama u svijetu automobilskih utrka.

Kako igra izgleda, možete vidjeti ovdje.

Komentara 5

Avatar flegmatik
flegmatik
15:22 23.03.2012.

To je nesto kao \"Death Rally\", ali u 3D. Povrh toga, na slici je Fiat 500, ne Fico.

CR
crnabitanga
15:40 23.03.2012.

Ajde hvala Bogu da se nigdje ne spominje termin \'\'IGRICA\'\'! Inače, na screenshotu je Fiat 500 a ne Fićo. Jedini problem je što će svi očekivati neku superrealnu simulaciju vožnje kao npr. Gran Turismo, a očito je i prema žanru da se ide na nešto sličnije Twisted Metalu - što uopće nije loše!

GO
Gospon
15:43 23.03.2012.

To je Fiat 600, a ne 500. Iako zapravo nije ni jedno ni drugi jer je previše prerađen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije