Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena dizajna

U Facebooku odlučili: 'Palac dolje'

facebook
Foto: Pixsell
08.11.2013.
u 10:45

Jedna od promjena dizajna na društvenoj mreži odnosi se na uklanjanje palca za sviđanje i njegovo smještanje iznad kućice s brojem lajkova

Na česte i čudne promjene postavki privatnosti na Facebooku, koliko god bile važne, većina korisnika vjerojatno je i "oguglala", no jedna, naoko mala promjena, ovih dana prolazi gotovo nezamijećeno. Facebook je, prenosi CNN, uklonio "palac" za sviđanje i širenje, tzv. Like i Share thumb - nije im bilo žao što ga se klikalo čak 22 milijarde puta dnevno. "Gumbići" za lajkanje i "šeranje" time su prošli prvi redizajn i sad se palac pojavljuje iznad kućice s brojem lajkova. Iz Facebooka su objasnili da su to učinili zbog činjenice da će nova verzija biti prilagođena zaslonima visoke rezolucije. Promjena će uskoro biti vidljiva na svih 7,5 milijuna web stranica uz koje je "prikačena" ikonica za lajkanje sadržaja.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije