Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Combis

Tim Laganica pobjednik try{code} catch hackathona

Combis hackathon
Foto: Combis
01.06.2018.
u 14:18

Drugo mjesto osvojio je tim Riteh Web Team, dok je treće mjesto pripalo timu Imutables

12. izdanje Combis konferencije u tri konferencijska dana na 29 stručnih IT predavanja, 4 plenarna predavanja, hackathon i više od desetak manjih događanja okupilo je više od 500 sudionika.

Prije zatvaranja konferencije tri najbolja tima trećeg izdanja try{code}catch hackathona, koji se održao u sklopu Combis konferencije, održala su prezentacije svojih rješenja pred svim sudionicima konferencije, nakon čega su proglašeni pobjednici hackathona. Pobjedu i nagradu od 20.000 kuna osvojio je tim Laganica.

Drugo mjesto osvojio je tim Riteh Web Team, dok je treće mjesto pripalo timu Imutables.

Na zatvaranju Mladen Gregović, član uprave Combisa, istaknuo je kako se na tehnologiju danas oslanjamo više nego ikada prije, a sutra ćemo više nego danas – te kako se na to trebamo pripremiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije