Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Infografika

Stižu alarmantni podaci - jedna plastična boca razgrađuje se čak 450 godina!

more
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
10.07.2018.
u 14:20

Inicijativa Green Sail napravila je zanimljivu infografiku kako bi ukazala na problem onečišćenja Jadranskog mora te pokušala osvijestiti nautičare, turiste i lokalnu zajednicu o tom rastućem problemu

Onečišćenje prirode od strane ljudi svakodnevna je tema. 

Iako smo sve svjesniji kako smo prirodu uništili našim nemarom, inicijativa Green Sail odlučila je ukazati na problem onečišćenja Jadranskog mora kako bi pokušala osvijestiti nautičare, turiste i lokalnu zajednicu o tom rastućem problemu upravo u vrijeme turističke sezone. 

Za te potrebe napravili su infografiku kako bi upozorili na veliku štetu koju uzrokujemo nemarom za Jadransko more te bacanjem različitih stvari u njega. 

Foto: Green Sail

Green Sail je neprofitna je organizacija koja promovira održivi turizam s naglaskom na ekološki odgovorno korištenje Jadranskog mora te recikliranje otpada.

Komentara 1

MV
Mijat vrdoljak
15:10 10.07.2018.

Znajuć taj podatak mi ukinuli povratnu naknadu na plastične boce za mlijeko i jogurt i slične. Bez komentara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije