Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD BOŽIĆA

Stare igre za Xbox 360 moći će se igrati na Xbox Oneu

Xbox
Foto: Reuters/PIXSELL
16.06.2015.
u 09:45

Microsoft je također predstavio verziju igre Minecraft za Microsoftov uređaj za pojačanu stvarnost, HoloLens

Stare igre za Xbox 360 moći će se igrati na novoj konzoli Xbox One, najavio je Microsoft na sajmu video-igara E3, prenosi BBC.

Iz Microsofta su rekli da vlasnici Xbox One neće morati ponovno plaćati da bi igrali igre koje već posjeduju. Igranje starih igara bit će moguće od Božića, kada će biti dostupno 100 naslova, a naknadno će dostupno postati "na stotine" igara.

Microsoft je također predstavio verziju igre Minecraft za Microsoftov uređaj za pojačanu stvarnost, HoloLens. Najavljeno je i partnerstvo s proizvođačem igara Valve na njihovom uređaju za virtualnu stvarnost. Microsoft je, podsjetimo, prije nekoliko dana objavio dogovor s Oculusom za korištenje kontrole za Xbox na njihovom sustavu za virtualnu stvarnost Oculus Rift.

>> Microsoft predstavio Windows 10 i holografsko računalo HoloLens

>> HTC i Valve zajedno napravili uređaj za virtualnu stvarnost

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije