Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Skype na "pametnim" Nokijinim mobitelima

Nokia
AFP
03.03.2010.
u 15:27

Najveći svjetski proizvođač mobitela Nokia najavila je danas da će na svojim smartphone-ima pokrenuti aplikaciju Skype koja omogućuje besplatno telefoniranja putem interneta.

Najveći svjetski proizvođač mobitela Nokia najavila je danas da će na svojim "pametnim" uređajima pokrenuti aplikaciju Skype koja omogućuje besplatno telefoniranja putem interneta. Korisnici Nokijinih smartphonea moći će preko operativnog sustava Symbian koristiti Skype putem WiFi veze ili GPRS, EDGE i 3D sustava za prijenos podataka, priopćili su iz Nokie. 

- Skype, kralj internet komunikacija, skupa sa Symbianom, svjetski dominantnom smartphone platformom, predstavljaju eksplozivnu kombinaciju - rekao je Larry Berkin iz Symbiana.

U priopćenju piše da će Skype uskoro biti dostupan i na mobilnim uređajima Sony Ericssona.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije