Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jobsove optužbe

Schmidt odgovara: Google je velik inovator, nismo krali od Applea

eric schmidt
Foto: AFP/PIXSELL
1/3
08.11.2011.
u 17:40

Schmidt ipak nije napao samog Jobsa kojega je opisao kao "fantastično ljudsko biće".

Predsjednik Googlea Eric Schmidt odlučio je stati u obranu svoje tvrtke koju je pokojni osnivač Applea Steve Jobs posmrtno, putem svoje biografije koju je napisao Walter Isaacson, optužio za krađu ideja.

– Većina bi se ljudi složila da je Google velik inovator, a također bih želio istaknuti kako smo s Androidom počeli prije iPhonea. To je sve što imam za reći – izjavio je Schmidt.

Schmidt ipak nije napao samog Jobsa kojega je opisao kao "fantastično ljudsko biće". Štoviše, rekao je da je još uvijek tužan zbog njegove smrti te mu jako nedostaje.

– Odlučio sam ne komentirati izjave objavljene u knjizi nakon njegove smrti. Mislim da to nije u redu – rekao je Schmidt, koji je u razdoblju od 2006. do 2009. godine bio član Appleova odbora. Nakon njegova prelaska u Google dvije su tvrtke počele bitku na području naprednih telefona.

Komentara 1

CI
cickova
19:09 08.11.2011.

sad ce Jobs izletit iz iCloudam i sredit stvari -.-\'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije