Naslovnica Tech/Sci Gadgeti

Samsung razveselio brojne kupce XYZ trgovine

Svi kupci XYZ trgovine mogli su besplatno osvježiti svoju novokupljenu odjeću u QuickDrive perilici rublja za samo 39 minuta
09. rujna 2018. u 21:27 364 prikaza
Foto: Samsung
Pogledajte galeriju 1/7

Ljudi koji šeću u kućnim ogrtačima ove su subote bili najnormalniji prizor u zagrebačkom Arena Centru. Riječ je o promociji nove Samsungove perilice rublja s jedinstvenom QuickDrive tehnologijom.

Uz poznate televizijske i radijske voditelje, Mirnu Maras Batinić i Sašu Lozara, posjetitelji su prošetali shopping centrom u kućnim ogrtačima, dok je njihova novokupljena odjeća bila na pranju u Samsungovom Wear It Now kutku. Naime, svi kupci XYZ trgovine mogli su besplatno osvježiti svoju novokupljenu odjeću u QuickDrive perilici rublja za samo 39 minuta.

 

Dok je ova jedinstvena perilica s inovativnom tehnologijom osvježavala njihovu odjeću, posjetitelji su slobodno vrijeme iskoristili za upoznavanje s njenim funkcionalnostima, poput one da smanjuje vrijeme pranja rublja za do 50 posto, a potrošnju energije za čak 20 posto.

Najnovija Samsungova perilica rublje će oprati jednako kvalitetno i temeljito kao da je bila postavljena na uobičajeni program, a to će učiniti bez smanjenja učinka pranja i s jednakom njegom tkanine.

Trendovi budućnosti
ŠTO NAS ČEKA
Kako tvrtke mogu postati još konkurentnije: trendovi budućnosti kojima ćemo se prilagoditi ili propasti

A1 izdvaja za Vas