Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CROWDFUNDING

Potpredsjednik uprave Indiegogoa ponudio pomoć hrvatskim projektima

Indiegogo
Foto: Screenshot Indiegogo
12.03.2015.
u 19:11

Terrero je istaknuo kako je Indiegogo u nekim kategorijama jači od Kickstartera

Sinohe Terrero, potpredsjednik uprave za financije u popularnoj platformi za grupno financiranje Indiegogo, jučer je u Ljubljani pozvao sve slovenske i hrvatske inicijative da svoje projekte financiraju upravo preko Indiegogoa. Također im je ponudio pomoć u procesu pripreme i vođenja kampanje, prenosi Crowdfunding.hr.

Terrero je tijekom razgovora putem Skypea u Slovenskom coworking i crowdfunding kreativnom centru Poligon iznio i nekoliko detalja o korištenju Indiegogogoa. Prošli mjesec imali su 15 milijuna posjeta na platformi, a u 2014. godini putem njih je prikupljeno nešto više od 250 milijuna dolara.

Terrero je istaknuo i kako je Indiegogo u nekim kategorijama jači od Kickstartera, druge popularne platforme za crowdfunding. Iako Kickstarter sada ima veći promet, Terrero je izrazio uvjerenje da će ga Indiegogo po popularnosti dostići, a vjerojatno i prestići.

>> Od 45 domaćih projekata tek 14 ostvarilo cilj

>> Azil Stari maček traži 9500 dolara putem Indiegogoa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije