Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD NEKOM SVANE...

Posljedica pada društvenih mreža: Viber se pohvalio povećanjem broja instalacija

Pixabay
05.10.2021.
u 15:17

Takvi masovni prekidi pokazuju da se korisnici moraju pripremiti na takve kritične situacije i bolje držati nekoliko komunikacijskih aplikacija na svojim uređajima - preporučuju iz Vibera.

Iako je višesatni pad sustava Facebooka, WhatsAppa i Instagram izazvao nelagodu kod korisnika i znatni financijski gubitak Marku Zuckerbergu, to razdoblje itekako je dobro došlo njihovoj konkurenciji.  

Tvrtka koja stoji iza aplikacije Viber oglasila se vezano uz nemilu situaciju koja je pogodila njihovog konkurenta. 

- Viber ima značajan rast broja instalacija (5 - 10x veći nego inače) koje su se povećale 10 puta u satima najveće potrošnje. Također smo imali porast od 75% u broju poslanih poruka i 2x povećanje broja poziva.

Takvi masovni prekidi pokazuju da se korisnici moraju pripremiti na takve kritične situacije i bolje držati nekoliko komunikacijskih aplikacija na svojim uređajima. U Viberu razumijemo važnost povezivanja i naš tim uvijek ulaže dodatne napore kako bi naša usluga radila stabilno čak i tijekom razdoblja velikog opterećenja - navode iz Rakuten Viber. 

VIDEO: Šestosatna blokada: Oglasili se iz Facebooka i otkrili krivca za jedan od najvećih padova mreža.


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije