Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aplikacije

Pametni telefoni omogućavaju vam da neprestano skidate korisne aplikacije

shazam
Foto: Screenshot
05.01.2014.
u 11:29

Aplikacije su sjajna pomoć i zabava, skidajte ih. Donosimo vam popis najzanimljivijih...

Lose It - istovremeno broji kalorije i prati vježbanje

Ako je jedna od vaših novogodišnjih odluka i gubitak kilograma, Lose it je jedna dobra aplikacija koja vam u tome može pomoći. Istovremeno računa kalorije u obrocima koje odaberete te prati koliko vježbate i koliko ih trošite


Waze - googleovo predviđanje prometnih gužvi

Aplikacija koja ima nevjerojatno količinu podataka kojima svakodnevno barata i predviđa prometne kolapse i gužve. Uz pomoć GPS koordinata svoje korisnike usmjerava na područja bez gužvi. Google je za njih platio milijardu $.

Quizup - zabavan i zarazan kviz u realnom vremenu

Zasad u ovom kvizu mogu uživati samo korisnici Appleovih mobilnih i pametnih uređaja, dok bi za Android OS aplikacija mogla osvanuti već ovog mjeseca. Kviz ima 150.000 pitanja iz 280 kategorija i igru u realnom vremenu.

Tinder - pronalazi i spaja ljude uz pomoć fotografija

Aplikacija vam pomaže pronaći kompatibilne osobe. Dovoljno je da sliku označite, a aplikacija će vam odmah reći jeste li i vi označeni. I to samo ako je obostrano “lajkanje” u pitanju. Svi oni koji vam se nisu svidjeli neće to doznati.

Shazam - aplikacija koju, ako nemate, obavezno skinite

Shazam već dugo postoji, no još ima nekih koji to otkrivaju. Ako ste među onima koji su je propustili, obavezno je isprobajte. Shazam vam kaže tko pjeva određenu pjesmu i sve ostale relevantne podatke o pjesmi.

>> Nove su aplikacije, novi su TV uređaji i audiooprema, a XP postaje povijest

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije