Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pametni telefoni koji svaki trenutak čine spektakularnim

Samsung S serija
Samsung
27.05.2021.
u 08:00

Vrhunska kamera, dovoljno memorije, jaka baterija, otpornost na oštećenja i vodu, najvažnije su stvari na koje pazimo pri kupnji novog pametnog telefona. Sve to i puno više imaju i flagship uređaji iz Samsung S serije.

Pametni telefon postao je puno više od uređaja. On je na neki način predmet oko kojega se vrti najveći broj sati u danu. Pametni telefon je sredstvo bez kojeg ne možemo zamisliti život, posao ili slobodno vrijeme. Koristimo ga kako bismo se dopisivali preko WhatsAppa s obitelji i prijateljima, razmijenili ideje s kolegama i poslovnim partnerima koristeći mail aplikaciju ili se, primjerice, spojili na online sastanak na Google Meets aplikaciji. Osim toga, putem pametnih telefona konzumiramo većinu sadržaja, bilo iz medija ili s omiljenih društvenih mreža, a nerijetko i sami dijelimo sadržaj sa svojim prijateljima i pratiteljima.

Zbog svega ovoga bitno je uz sebe imati pametni telefon koji će biti suputnik u našem životu i uz čiju ćemo pomoć brže, lakše i jednostavnije rješavati svakodnevne obveze ili jednostavno uživati u vrhunskom korisničkom doživljaju. Između ostaloga, jako je bitno imati pametni telefon koji je dovoljno izdržljiv. Jača, snažnija i izdržljiva baterija na flagship uređajima iz Samsung Galaxy S serije omogućuje upravo to – da neometano uživate u sadržajima na svom pametnom telefonu kada i koliko želite.

Samsung Galaxy S21 5G i S21+ 5G uređaji dolaze u verziji od 128 GB i 256 GB, te uz 8 GB RAM memorije, dok je S21 Ultra 5G model dostupan u verziji od 128, 256 i 512 GB, te s 12 GB RAM memorije. Ovi Samsung Galaxy pametni telefon imaju dovoljno prostora za pohranu svih omiljenih fotografija, video zapisa, glazbe i igrica, što je sjajna vijest ako ne želite brinuti o prepunoj memoriji na svome uređaju. Najsnažniji pametni telefon u Samsung Galaxy S seriji – Galaxy S21 Ultra – izdvajaju najnaprednije opcije umjetne inteligencije dosad, kao i podrška za S Pen olovku kojom možete crtati, uređivati fotografije, voditi bilješke za vrijeme sastanka pa čak i potpisivati važne dokumente dok radite od kuće.

Što je pametni telefon bez vrhunske kamere? Samsung Galaxy S21 pametni telefoni imaju vrhunske kamere s bezbroj opcija i značajki, uz koje možete imati najbolje kadrove i snimke. Zato Galaxy S21 5G i S21+ 5G uređaji imaju tri stražnje kamere i jednu prednju, dok Galaxy S21 Ultra 5G ima četiri stražnje i jednu prednju kameru. Poboljšani 8K Snap omogućuje hvatanje kristalno jasnih fotografija, čak i iz 8K video zapisa. Također, poboljšana kvaliteta kamere omogućuje digitalno približavanje od 30x, dok brzo automatsko fokusiranje omogućuje da s lakoćom snimite svoje najbolje fotografije. Osim po danu, savršene kadrove uz jedan od modela iz Samsung Galaxy S serije moguće je hvatati i u noćnim uvjetima ili u uvjetima slabog osvjetljenja.

Samsung Galaxy S21 pametne telefone krasi kompaktniji dizajn, a dostupni su u nekoliko privlačnih boja, uključujući i novu fantomsko ljubičastu boju. Osim toga, ovi pametni telefoni presvučeni su luksuznim mat završnim slojem, što im daje sofisticirani izgled. Još jedna zanimljivost vezana uz ove Samsung uređaje je da u sebi sadrže najbrži čip dosad u nekom Galaxy uređaju. Osim toga, Samsung S21 pametni telefoni otporni su na ogrebotine i oštećenja, kao i na vodu.

Korisnici koji kupe jedan od pametnih telefona iz Samsung S serije – Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G ili S21 Ultra 5G – na poklon dobivaju Samsung Galaxy A02s pametni telefon. Sve što je potrebno je registrirati se u Samsung Members aplikaciji do 22. 6. 2021. Također, unutar Samsung Members aplikacije sve korisnike Samsung premium uređaja očekuje mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja zahvaljujući jedinstvenom Samsung Lounge programu vjernosti. Više informacija možete pronaći ovdje i ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije