Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ovo su aplikacije iz Huawei AppGallery trgovine koje obavezno morate imati u svom telefonu

Huawei AppGallery
Foto: Huawei
1/3
13.09.2020.
u 08:00

Aplikacije na našim pametnim telefonima mogu biti itekako korisna podrška od jutra do mraka: budimo se uz njih, slušamo radio, plaćamo račune, zovemo Bolt, provjeravamo vremensku prognozu, pišemo planove i to do liste, uređujemo fotografije…Donosimo neke koje obavezno trebate instalirati

Jutro je. Zvoni alarm na tvom pametnom telefonu. Teško se budiš, ali odmah pališ omiljeni Deezer i za koju minutu već plešeš po stanu dok pripremaš jutarnju kavu i doručak. Uz kavu provjeravaš dnevne vijesti i novosti: Dnevnik.hr, Jutarnji, Večernji, 24sata…sve su ti aplikacije dostupne u Huawei AppGallery-ju. Za svaki slučaj, prije nego se odjeneš za taj dan, baciš i oko na HRT Meteo aplikaciju da znaš što te čeka i treba li ti kišobran ili sunčane naočale. Kad si spreman zoveš Bolt za prijevoz. Ne brineš o parkingu i gužvama. Sjedneš u auto i pališ aplikaciju Otvorenog radija. Snimiš jedan selfie za Instagram story i fotku urediš u Photo Editoru.

Foto: Huawei

Stižeš na radno mjesto. Provjeriš Any.Do, aplikaciju koji milijuni korisnika obožavaju jer uz nju mogu biti organizirani i učinkoviti tijekom dana. Dan je već ubrzao. Pozivi, mailovi, sastanci… Jednako korisna bit će aplikacija za pomoć pri organizaciji novih misli, ideja i prijedloga koje onda kroz aplikaciju možeš podijeliti i s drugim kolegama. Uz nju ćete lako zajedno planirati, brainstormati, dijeliti bilješke i prezentacije. Aplikacija se zove MindMeister i morate ju imati na svom pametnom telefonu, a dostupna je u Huawei AppGallery-ju. Zatim trebaš skenirati neke dokumente. Pališ CamScanner aplikaciju na svom Huawei pametnom telefonu i za tren šalješ kolegi mail s dokumentima. Stiže vrijeme ručka, naručuješ gablec preko aplikacije Pauze.hr. I dogovaraš s kolegama cugu poslije posla. Jedan plati račun, ostali mu prebace novac putem omiljene KEKS Pay aplikacije. A onda usput provjeriš i stanje na računu nakon plaćanja runde pića, jer aplikacije čak pet domaćih banaka ćeš također pronaći u AppGallery-ju: PBZ-a, OTP-a, Zagrebačke, Raiffeisen i Erste banke.

Sve spomenute aplikacije: Deezer, Bolt, KEKS Pay, HRT Meteo, Otvoreni radio i drugi mediji, Photo editor, CamScanner, Any.Do, MindMeister, aplikacije banaka i druge dostupne su u Huawei AppGallery trgovini i znatno nam olakšavaju život. Ako slobodno vrijeme želiš provesti uz  omiljenu mobilnu igru, u AppGallery-ju ćeš ju pronaći. Ili ipak želiš  uređivati sadržaj za društvene mreže aplikacije koje će ti u tome pomoći pronaći ćeš također u AppGallery trgovini.

Naime, svi najnoviji modeli Huawei pametnih telefona i tableta dolaze s AppGallery trgovinom – Huaweijevom platformom za distribuciju aplikacija u kojoj korisnici mogu pronaći razne zanimljive aplikacije koje im olakšavaju svakodnevicu i pomažu u savladavanju zadataka s kojima se susreću. Osim široke ponude globalnih, u trgovini je dostupno i sve više lokalnih aplikacija koje korisnici često koriste, kao što su aplikacije za mobilno bankarstvo pet najvećih banaka, aplikacije medijskih kuća, taksi i dostavnih servisa ili telekom operatera.

Foto: Huawei

Huaweijevi korisnici, osim AppGallery trgovine, za instaliranje aplikacija odnedavno mogu iskoristiti i mogućnosti Petal Search pretraživača. Riječ je o aplikaciji koju ćete pronaći u AppGallery trgovini, potrebno je samo upisati „Petal Search“ u traku za pretraživanje i instalirati ovu korisnu aplikaciju. Na svoj početni zaslon možete dodati i widget za pretraživanje te izravno s početnog zaslona doći do milijuna aplikacija, sadržaja i vijesti koje želite pronaći.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije