Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE KISSENGER

Ovaj gadget omogućuje vam da putem iPhonea drugima šaljete poljupce

kissenger
screenshot/youtube
29.12.2016.
u 09:46

Kissenger se trenutno nalazi u fazi prototipa i čini se da je podržan samo za iOS.

Razdvojenost voljene osobe predstavlja najveći problem za vezu jer što je daleko od oka daleko je od srca. Nove tehnologije omogućile su nam da ljude vidimo putem videopoziva gdje god se nalazili.

Sve što je potrebno je uključiti određenu aplikaciju i na svojem mobitelu vidjet ćete voljenu osobu i bit će vam malo lakše. Što kada bi toj osobi poželjeli poslati poljubac? To bi se uskoro trebalo ostvariti uz pomoć dodatka za pametne telefone.

Kissenger je dodatak koji "replicira vaš poljubac na upareni uređaj". Pojednostavljeno, ovaj dodatak poslat će vašu pusu osobi kojoj šaljete i to uz pomoć silikonskog dodatka koji registrira pritisak vaših usana.

Primatelj tada može nasloniti silikonski dodatak na usne ili na obraz i motorići ispod silikona će 'odglumiti' vašu pusu. 

Kissenger se trenutno nalazi u fazi prototipa i čini se da je podržan samo za iOS, no budući da se spaja na utor za slušalice oni koji imaju iPhone 7 neće ga moći koristiti, piše Mashable.

>> U japanskim toaletima dočekat će vas i ova neobična stvar

Ključne riječi

Komentara 1

KS
krao_sam
11:26 29.12.2016.

Sta je sljedece? Jos otvorit fb profil mozda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije