Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO ĆE IZGLEDATI?

Objavljen prvi teaser za Sonyjev PlayStation 4

Željko Rohatinski
Foto: Jurica Galoić/24sata
1/2
21.05.2013.
u 15:46

Video je napravljen tako da ne otkriva mnogo, vidljivi su tek detalji i zamućeni osnovni oblik

Sony je u veljači najavio četvrtu generaciju PlayStationa, iznoseći uglavnom tehničke detalje i predstavljajući tek joystick, no tada nismo mogli puno doznati o tome kako će nova invačica megauspješne igraće konzole zapravo izgledati.

Sada je na službenom kanalu PlayStationa na YouTubeu objavljen prvi teaser novog uređaja. Video je napravljen tako da ne otkriva mnogo, vidljivi su tek detalji, a osnovni oblik konzole zamućen je pa se vidi tek da će biti kvadratičnog profila.

Svi koji žele saznati kako će PlayStation 4 doista izgledati morat će se strpjeti do predstavljanja 10. lipnja, ili do idućeg teasera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije