Naslovnica Tech/Sci Gadgeti

Novi Samsung pametni sat - najbolji kojeg smo do sada vidjeli

Galaxy Watch pruža pravo zdravstveno iskustvo s novom funkcionalnosti za praćenje stresa, koja automatski detektira visoku razinu stresa i predlaže vježbe disanja
14. studenoga 2018. u 08:00 5801 prikaza
Galaxy Watch
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Ako vam je potreban sat za bavljenje sportom koji ima GPS i još je k tome i vodootporan ili samo želite luksuzni modni dodatak koji se spaja s vašim pametnim telefonom, Galaxy Watch idealan je pametni sat za vas. Galaxy Watch prati vaše navike spavanja, kretanja i prehrane, a sve kako bi potaknuo zdraviji životni stil. Također, dolazi s dugotrajnijom baterijom te bezvremenskim i personaliziranim dizajnom.

Pratite razinu stresa i ritam spavanja

Galaxy Watch pruža pravo zdravstveno iskustvo s novom funkcionalnosti za praćenje stresa, koja automatski detektira visoku razinu stresa i predlaže vježbe disanja. Isto tako, ovaj pametni sat prati i vaš ritam spavanja, uključujući i REM fazu, kako bi mogli prilagoditi svoje navike i spavati mirnije, duže i ugodnije. Galaxy Watch također pomaže u postizanju zdravstvenih ciljeva poput vježbanja. Galaxy Watch sadrži ukupno 39 vježbi, od čega 21 namijenjenu izvođenju u zatvorenom prostoru, omogućujući vam da prilagodite i promijenite svoje navike. Kao vaš osobni trener, ovaj pametni sat omogućuje da se usredotočite na vježbu, a može mjeriti puls i nadzirati čak šest različitih aktivnosti dok vježbate.

Budući da je zdrava, balansirana i redovita prehrana jednako važna kao i vježbanje, uz Galaxy Watch možete pratiti i unos dnevnih kalorija. Fotografirajte svoj obrok, a aplikacija Samsung Health će automatski očitati njegova nutritivna svojstva i tako bolje upravljati unosom kalorija na Galaxy Watchu.

Galaxy Watch | Autor : PROMO Foto: PROMO

Smartwatch koji kuca kao analogni sat

Također, uz Galaxy Watch nećete imati potebu pritiskati gumb kako bi vam on pokazao vrijeme. Zaslon ovog sata može biti uvijek uključen kako bi cijelo vrijeme mogli vidjeti koliko je sati. Uz dugotrajnu bateriju koja omogućava do tjedan dana korištenja, Galaxy Watch upravlja vašim pozivima i glazbom s baterijom koja je napravljena da traje.

Novi Galaxy Watch dolazi u dvije inačice i čak tri boje – srebrnoj, promjera 46 milimetara, kao i ponoćno crnoj i popularnoj ružičasto zlatnoj boji promjera 42 milimetra, a moguće ga je i dodatno personalizirati izborom boje remena koja odgovara vašem modnom izričaju ili raspoloženju. Za potpunu slobodu, uskoro u Hrvatsku stiže i verzija s LTE povezivanjem, koja omogućava telefoniranje i slanje poruka bez povezivanja na telefon.

Više o Samsung Galaxy Watch saznajte ovdje.

Rafting
AVANTURA NA VODI
Otkrijte gdje je najbolje ići na rafting, a gdje se krije raj za avanture u kanuu i kajaku

A1 izdvaja za Vas