Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na airbnbu

Napravio iglu tijekom mećave pa ga ponudio za 200 dolara na noć

iglu
Foto: Alpo Hassinen/Wikimedia Commons
25.01.2016.
u 14:27

Šaljivi oglas u međuvremenu je uklonjen

Airbnb, stranica na kojoj ljudi mogu iznajmiti ili unajmiti smještaj, prepuna je osebujnih nekretnina, no ona koja je nedavno postavljena – i vrlo brzo uklonjena – uistinu je posebna.  

Riječ je, naime, o igluu koji je netko tijekom snježne mećave koja je pogodila SAD sagradio u newyorškoj četvrti Brooklyn, prenosi Distractify. Nepoznati iznajmljivač ponudio ju je kao otmjeni smještaj po cijeni od 200 dolara na noć.  

– Ručno izrađen i izgrađen samo od prirodnih materijala – nudimo jedinstveno iskustvo u ovom kupolastom bungalovu za vas i vašu dragu – stoji u šaljivom oglasu koji je u međuvremenu uklonjen s Airbnba.

>> Uz pomoć Airbnba prespavajte noć u Ikei za 12 australskih dolara

>> S cijenom od 327 kuna Zagreb je grad s jeftinijim smještajem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije