Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova radna snaga

mStart zaposlio 20 novih stručnjaka

mstart
Foto: mStart
28.08.2015.
u 09:51

Riječ je o visokoobrazovanim stručnjacima iz područja računalstva, elektrotehnike, matematike, fizike, ekonomije, informatike i prometa

mStart, članica Agrokor koncerna i jedna od vodećih kompanija u području IT usluga u Hrvatskoj, zaposlila je 20 novih djelatnika. Riječ je o visokoobrazovanim stručnjacima iz područja računalstva, elektrotehnike, matematike, fizike, ekonomije, informatike i prometa, a među njima je i pet pripravnika koji će imati priliku sudjelovati u daljem rastu i razvoju kompanije.

– mStart odlučno nastavlja daljnji razvoj temeljen na vrhunskim ljudskim potencijalima, znanju i inovacijama – naglasio je Mate Krpan, predsjednik uprave mStarta.

mStart je poslovno-tehnološka tvrtka specijalizirana za pružanje usluga informatizacije i optimizacije poslovnih procesa. Zapošljava dvjestotinjak stručnjaka sa znanjem i iskustvom u implementaciji i podršci najnaprednijih svjetskih poslovnih informacijskih rješenja, kao i IT infrastrukture.

>> Todorićev Alibaba kreće najkasnije iduće godine, u planu i dronovi

Ključne riječi

Komentara 1

CA
Cafa
12:58 28.08.2015.

Što je to računalstvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije