Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija

Kupujmo hrvatsko na društvenima mrežama Facebook i Twitter

proizvodi hrvatskog sela
Slavko Midžor/PIXSELL
01.11.2010.
u 16:14

Facebook i Twitter profili na jednostavan način educiraju i informiraju javnost o akciji Kupujmo hrvatsko - domaćim proizvodima, novostima i događanjima.

Ako kupujete domaće proizvode osiguravate radno mjesto sebi, baki i djedu mirovinu, a mami i tati bolju plaću - poručuje Nadan Vidošević, čelnik Hrvatske gospodarske komore, promovirajući akciju Kupujmo hrvatsko koja se od sada može naći i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.

Nakon 13 godina promocije domaćih kvalitetnih proizvoda, Hrvatska gospodarska komora je, naime, uz manifestacije koje se održavaju diljem Hrvatske, u promociju odlučila uključiti i sve snažnije suvremene komunikacijske kanale radi jačanja svijesti građana o značaju kupovanja domaćih proizvoda, poglavito nositelja znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko.

Hrvatska gospodarska komora je time, ističu u Komori, htjela stvoriti izravan i prijateljski kontakt s potrošačima, poglavito s mladima, kako bi ih, ne samo educirala i informirala o domaćim kvalitetnim proizvodima, već i potakla na stvaranje poduzetničke klime koja će omogućiti stvaranje novih proizvoda kao temelja gospodarskog rasta i razvoja.

Najutjecajniji "made in" proizvodi na svijetu, kao primjerice talijanski, svoj uspjeh uz kvalitetu duguju prije svega i potpori i privrženosti državljana svoje zemlje. Danas u vremenu kada vladaju elektronički mediji HGK je, prepoznavši njihovu važnost, odlučila iskoristiti mogućnosti koje pružaju kako bi i putem tih kanala širila svijest i stvarala tzv. kulturu hrvatskih proizvoda.

Facebook i Twitter profili Kupujmo hrvatsko na jednostavan i prijateljski način educiraju i informiraju javnost o domaćim proizvodima, novostima i događanjima. Na specifičnom jeziku društvenih medija na profilima se predstavljaju domaći kvalitetni proizvodi, uz fotografije, video snimke, darivanje domišljatih komentatora te aktivnu interakciju s članovima grupe i pratiteljima.

Komentara 3

EU
eurobanana
09:45 21.12.2010.

Kupujem Hrvatski auto---ali ga trenutno nema na trzistu ----Mozda su planovi za proizvodnju gotovi u 2220g..................................

Avatar Glina74
Glina74
19:59 01.11.2010.

Nadane savijetuješ nas da kupujemo Hrvatsko kao ti mi kupojemu kobasice i bijeli kruh a Ruski kavijar i Hrvatske imobilijen i voziš se u Halijanskim jahtama na imeno tvojih Hrvatsih Firmi i ti nama daješ savijete PLJUC

OB
-obrisani-
10:15 02.11.2010.

@@@@ NELOGIČNOSTI Ali i bez obzira na njih, hrvati jedino na taj naćin će se suzbiti uvozni lobi koji uništava hrvatsku privredu! On direktno ruši proizvodnju i potražnju niskim cijenama uvezenog izuzetno niske kvalitete. Onaj koji ne poštuje svoje ,e , ne poštuje ni sebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije