Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Gadgeti

Kupcima Huawei P20 i P20 Pro besplatna zamjena oštećenog ekrana

Huawei predstavio servisni paket koji omogućava besplatnu zamjenu oštećenog ekrana u periodu do 3 mjeseca od datuma kupnje. Usluga je dostupna u Huawei servisnim centrima u Zagrebu
30. svibnja 2018. u 12:14 577 prikaza
Huawei P20 i P20 Pro
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Huawei je predstavio novi besplatni servisni paket za sve korisnike P20 i P20 Pro pametnih telefona koji su krajem ožujka predstavljeni u Parizu. Unutar paketa korisnici mogu zamijeniti oštećeni ekran novim bez dodatnih troškova u periodu od 3 mjeseca od datuma kupnje uređaja.

"Želimo izgraditi dugoročne odnose s korisnicima koji se temelje na povjerenju, stoga se trudimo osigurati da ljudi, koji su odabrali naše pametne telefone, budu u potpunosti zadovoljni ne samo s našim proizvodima, već i uslugama nakon prodaje. Oštećene uređaje popravljaju najbolji stručnjaci koji mogu brzo vratiti telefon u prvobitno stanje", naveo je Michal Hnatkowski, Huawei Regional Service Manager za CEE i Nordic.

Huawei P20 i P20 Pro | Autor : PROMO Foto: PROMO

Huawei servisne centre za popravak telefona korisnici mogu pronaći u Zagrebu na dvije lokacije: u centru grada Zagreba na adresi Kurelčeva 4 te u zagrebačkoj gradskoj četvrti Rudeš na adresi Rudeška cesta 146. U ovlaštenim Huawei centrima svaki korisnik dobiva detaljne savjete o popravku pametnog telefona, a prilikom servisiranja koriste se originalni rezervni dijelovi. Uz originalne dijelove, Huawei servisni centar jamči i najbolju kvalitetu njihove ugradnje.

Kako bi se opcija popravka mogla iskoristiti, potrebno je registrirati mobilni telefon putem web stranice unutar 30 dana od kupnje ili putem HiCare aplikacije unaprijed instalirane na Huawei uređajima. Kada se registracija dovrši, omogućen je besplatan paket usluga koji pruža dodatnu zaštitu i pomoć. Kako bi se usluga mogla koristiti potrebno je i sačuvati i priložiti valjani dokaz o kupnji uređaja na kojem je označen datum kupnje.

Huawei P20 i P20 Pro | Autor : PROMO Foto: PROMO

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 16 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.
Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

Zadar: Testiranje na Covid-19 u Općoj bolnici
PISMO OBIŠLO HRVATSKU
Prebolio COVID-19 pa otkrio što morate imati doma: 'Korona boli kao sam vrag'
NOVA REVOLUCIJA POLJOPRIVREDE
Star Trek na hrvatskoj njivi: Dronovi snimaju štetnike, AI zbraja kukuruz, traktor sam vozi...