Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaluđeni obožavatelj

Kate Walsh obožavatelj ukrao identitet na Facebooku i pozvao se na večeru

kate walsh
reuters
15.11.2009.
u 16:41

Glumica je bila u šoku kada je od susjeda saznala kako je netko na Facebooku otvorio njen lažni profil i u njeno ime dogovarao spoj sa susjedom

Krađa identiteta poznatim osobama omiljena je zabava njihovih obožavatelja. S takvim problemom nedavno se susrela i glumica Kate Walsh koja u seriji “Privatna praksa” glumi doktoricu Addison Montgomery.

– Susjed me nazvao i pitao zašto nisam došla na večeru kada sam mu na Facebooku poslala poruku kako dolazim s bocom vina – u nevjerici je ispričala glumica kojoj nije jasno kako netko može biti tako drzak i dogovarati spoj u njezino ime. Kate trenutačno ljubi ronioca Neila Andrea, u čijem je zagrljaju preboljela nedavni razvod od Alexa Younga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije