Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKVIZICIJE

ICTbusiness.info preuzima mladi gamerski portal Gameperspectives.hr

Dražen Tomić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
16.02.2015.
u 12:09

Plan je u budućnosti obogatiti sadržaj portala Gameperspectives.hr

ICTbusiness.info, portal za informacije iz područja informacijskih i telekomunikacijskih tehnologija, preuzima mladi domaći gamerski portal Gameperspectives.hr.

- Odluka o preuzimanju portala Gameperspectives.hr rezultat je naše želje da osim s portalom kao što je ICTbusiness.info koji pokriva poslovni segment ICT tržišta, obuhvatimo i vrlo veliko tržište gaming industrije koja, iako na prvi pogled možda tako izgleda, nije namijenjena samo za djecu nego i za one odrasle. Razvojem gaming industrije javlja se trend da sve veći broj gamera dolazi iz populacije starije od 30 godina - ističe Dražen Tomić (na slici), glavni urednik portala ICTbusiness.info, ICTbusiness TV-a i Gameperspectivesa.

Iz ICTbusinessa najavljuju kako je plan u budućnosti obogatiti sadržaj portala Gameperspectives.hr koji će pokriti sve najnovije igre koje izlaze na naše i strano tržište, donositi što zanimljivije recenzije, ali i progovoriti o ovom iznimno vrijednom dijelu IT industrije koji se prema Gartneru u 2013. u svijetu procjenjuje na više od 101 milijarde dolara.

>> I u Hrvatskoj ima dronova, no još nema zakonskih propisa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije