Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Huawei predstavio nove uređaje u Zagrebu adrenalinskom vožnjom s Jurajem Šebaljem

Huawei
Foto: Huawei
1/7
06.11.2019.
u 15:58

Uzvanici isprobali mogućnosti Huaweija P30 Pro Mystic Blue, Nove 5T, FreeBuds 3 TWS slušalica i Watch GT 2 pametnog sata

Huawei je jučer u Zagrebu predstavio četiri nova uređaja za posljednji kvartal 2019. godine. Okupljeni su imali prilike isprobati dva nova pametna telefona – Huawei P30 Pro u Mystic Blue izdanju i Nova 5T, TWS slušalice Freebuds 3 te Watch GT 2 pametni sat čiju su izdržljivu bateriju i napredne mogućnosti pohvalili brojni recenzenti.

Huawei P30 Pro hrvatskim je korisnicima već dobro poznati pametni telefon, a odsad dolazi i u novom Mystic Blue izdanju koje kombinira mat i glatko staklo na stražnjem pokrovu. Riječ je o najboljem pametnom telefonu za 2019. – 2020. godinu po EISA-i, udruženju koje obuhvaća 55 najcjenjenijih časopisa potrošačke elektronike u svijetu. S druge strane, Nova 5T donosi četverostruku stražnju kameru, vrhunske performanse, upečatljiv dizajn i ekran koji prekriva impresivnih 83,4% prednje strane uređaja.

Freebuds 3 TWS slušalice predstavljene su tijekom ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu, a riječ je o vrhunskim bežičnim slušalicama s brojnim vrhunskim karakteristikama poput vodootpornosti, kontrole dodirom i blokiranja pozadinske buke. Slušalice dolaze s Kirin A1 čipsetom koji im omogućuje izrazito lako povezivanje s Huawei pametnim telefonima i vrhunsku autonomiju baterije, a isti se čip nalazi i u novom pametnom satu – Watch GT 2.

Foto: Huawei

Koliko je lako povezati novi pametni sat i kakve sve mogućnosti nudi korisnicima iz prve su ruke isprobali i okupljeni uzvanici u Oryx Centru za sigurnu vožnju. Naime, zainteresirani su pomoću pametnog sata Huawei Watch GT 2 izmjerili koliku im razinu stresa izaziva adrenalinska vožnja s našim proslavljenim rally vozačem Jurajem Šebaljem. Među uzvanicima su se našli i naša poznata glumica i televizijska voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, kao i popularni gamer Malajski Tapir.

Uživao sam iskušavajući napredne funkcije pametnog sata Huawei Watch GT 2, a nadam se da će mi moji suvozači oprostiti na pretrpljenom stresu. Huaweijeve uređaje koristim odnedavno, a privukli su me vrhunskom kvalitetom izrade i izdržljivošću. Huawei kao brend sve više napreduje, a siguran sam kako će ovi novi uređaji ubrzo steći brojne fanove“, istaknuo je Juraj Šebalj.

Foto: Huawei

Sat je svojim karakteristikama i dizajnom oduševio poznatu televizijsku voditeljicu i glumicu Doris Pinčić Rogoznicu koja je također isprobala adrenalinsku vožnju s Jurajem Šebaljem.

Huaweijeve uređaje koristim već neko vrijeme, a novi sat me oduševio svojim naprednim karakteristikama i izdržljivom baterijom koja mi omogućuje do dva tjedna neprekidnog korištenja. Watch GT 2 mi omogućuje da pratim svoje zdravlje bolje no ikad prije, a u današnje doba mjerenje razine stresa i savjeti za njegovo snižavanje itekako su korisni svim korisnicima“, izjavila je Doris Pinčić Rogoznica.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije