Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdanska ponuda

HT za blagdane nudi Huawei smartfon po dvostruko nižoj cijeni!

HT za blagdane nudi Huawei smartfon po dvostruko nižoj cijeni!
Foto: Promo
1/2
22.11.2017.
u 10:56

Magenta 1 za privatne korisnike uz najbrži internet donosi i brojne pogodnosti u korištenju mobilnih i fiksnih usluga te najbogatiji televizijski sadržaj u Europi, i to na više uređaja odjednom putem MAXtv To Go aplikacije.

Blagdanska ponuda Hrvatskog Telekoma već tradicionalno za sve nove i postojeće korisnike donosi niz pogodnosti, a ove godine one su udvostručene. Svi korisnici Magenta 1 usluge dobivaju duple gigabajte, minute i poruke, a uz posebnu ponudu smartfona Samsung (J7 i S8) i Huawei (P10 i P10 lite) dostupnih odmah po 0 kuna (ostatak na rate), Huawei Y6 2017 je uz kupnju još jednog uređaja snižen čak za duplo.

Svi koji uzmu 10 GB interneta u Najboljoj L tarifi dobit će još toliko potpuno besplatno, kao i Stream On opciju preko koje na svojim mobilnim uređajima mogu neograničeno gledati video sadržaje putem mobilnih aplikacija HBO GO, Pickbox, YouTube i Netflix i MAXTV To Go te aplikacija po izboru bez potrošnje internetskog prometa..

Foto: Promo

Magenta 1 za privatne korisnike uz najbrži internet donosi i brojne pogodnosti u korištenju mobilnih i fiksnih usluga te najbogatiji televizijski sadržaj u Europi, i to na više uređaja odjednom putem MAXtv To Go aplikacije. Uz Pickbox – najveći videopaket filmova i serija, mogućnost gledanja TV sadržaja unatrag i 30 sati prostora za njegovo snimanje, kao i dodatne fiksne minute prema zemljama EU i svijeta, ovih blagdana korisnici će moći uživati u filmskim božićnim klasicima.

Blagdanska ponuda Hrvatskog Telekoma bit će dostupna do kraja prosinca u svim prodavaonicama i web shopu na www.hrvatskitelekom.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije