Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Patrick Pichette

Googleov direktor dao otkaz da ode na putovanje sa suprugom

Google
Foto: Philip Toscano/Press Association/PIXSELL
13.03.2015.
u 11:47

"Nakon gotovo 7 godina na mjestu CFO-a napustit ću Google kako bih provodio više vremena sa svojom obitelji"

Patrick Pichette dao je otkaz na mjesto Googleova direktora za financije (CFO) kako bi mogao putovati po svijetu sa svojom suprugom. Pichette (52) je odluku objavio u utorak, na društvenoj mreži Google+.

– Nakon gotovo 7 godina na mjestu CFO-a napustit ću Google kako bih provodio više vremena sa svojom obitelji – rekao je Pichette. Međutim, naglasio je da neće otići dok mu ne nađu zamjenu, u čemu će i sam pomoći.

Pichette je bio na odmoru sa suprugom Tamar kada je spoznao da mora dati otkaz da provede više vremena s obitelji. Ove godine supruga i on slave 25. godišnjicu braka, a on je neprestano radio.

– Ona zaslužuje više. Puno više – objasnio je Pichette svoj potez.

>> Dao sam otkaz, ostavio ženu i djecu te krenuo pomoći Ukrajincima

>> Prešao u profesionalce: Dao otkaz u bolnici i živjet će od - trikova

Komentara 2

DU
Deleted user
12:14 13.03.2015.

bravo majstore

DU
Deleted user
13:23 13.03.2015.

jazavac :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije