Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi portal

Express.hr –next generation portal za one koji misle svojom glavom

express.hr
Foto: Promo foto National Geographic
08.05.2015.
u 14:10

Moderan pristup koji istodobno informira i provocira te potiče na razmišljanje odlika je portala Express.hr. Obraća se novoj generaciji koja prepoznaje i nudi nove trendove i ideje, traži rješenja te želi stvarati bolje društvo

Kvalitetan sadržaj, obrađen na način da propituje uzroke i posljedice te inicira širu raspravu, nešto je što je suštinski nedostajalo domaćem web prostoru. To je promijenio express.hr, prvi „next generation portal“ u jugoistočnoj Europi. Idealan mix trendova, kolumni, analiza, ljudskih priča i društvenih fenomena, a koji se može pronaći u bogatom sadržaju portala, okuplja one koji misle svojom glavom i traže informaciju više – ukratko, oni koji će jednoga dana odlučivati o budućnosti Hrvatske.

Iz svega navedenog jasno je da express.hr nije klasičan news portal. To ne znači da se ne bavi vijestima, već ih obrađuje na drugačiji način. Najatraktivnije i najvažnije dnevne informacije prezentira kroz njihove uzroke, posljedice, analize, intervjue, osobna iskustva aktera... Njegova publika traži više od vijesti i zato svaka priča nudi i ono što se nalazi u pozadini, kako i zašto je do nečega došlo, što o tome misle stručnjaci i kako će to utjecati na nas i društvo u kojem živimo. Redovito se analiziraju društveni trendovi i propituju smjerovi u kojima idemo kako bi čitatelji bili u potpunosti informirani i znali donijeti najbolju odluku.

Express.hr popunio je još jednu prazninu na domaćem webu, a to je nedostatak sadržaja iz kulture. Na portalu se redovito objavljuju recenzije knjiga, teme o najgledanijim serijama i filmovima, a njegovi autori sustavno istražuju fenomene u glazbenoj, filmskoj i književnoj industriji. Isto tako, velik je prostor posvećen i tehnologiji, inovacijama te pojedincima koji stoje iza njih.

Ukratko, uredništvo  express.hr-a ukazuju na drugačije točke gledišta te nudi argumentirane stavove. Svojim sadržajem nastoji potaknuti čitatelje na raspravu, na razmišljanje o onome što je napisano i isprovocirati ih da misle i izvan onoga što su pročitali. Upravo na temelju toga bez sumnje možemo reći da će u vrlo bliskoj budućnosti duboko utjecati na društvo u kojem živimo.

Budite i vi dio njih i posjetite express.hr – portal sljedeće generacije!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije