Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagirao i izvršni direktor

Emotikon izazvao pomutnju na mrežama - vidite li u čemu je problem?

Foto: Screenchot
1/7
30.10.2017.
u 23:30

Baekdalov tweet privukao je pažnju i samog izvršnog direktora koji mu je šaljivo odgovorio.

Kada je Thomas Baekdal na svom Twitter profilu objavio 'problematiku' oko emotikona za cheesburger od Applea i Googlea nije očekivao da će mu se javiti i sam izvršni direktor Googlea Sundar Pichai

Ovo je Googleov emotikon za cheesburger, vidite li što mu je zasmetalo? 

'Mislim da bi trebali raspraviti to što Googleov emotikon za hamburger ima sir ispod mesa, dok ga Apple stavlja na vrh', napisao je Baekdal u svom tweetu koji se brzo proširio Twitterom. Privukao je pažnju i samog izvršnog direktora koji mu je šaljivo odgovorio kako će u ponedjeljak pustiti sve što rade i pozabaviti se ovim problemom. 

 

Nakon što se oglasio i Pichai uslijedilo je još zabavnih tweetova, poput; 'Ponosan sam što radim u kompaniji koja zna postaviti prioritete', 'Jednostavno odite na Googleovu pretragu slika za cheesburger'... 

Prema usporedbi emotikona na Emojipediji, Google je doista jedina tehnološka kompanija koja u emotikonu za cheesburger smješta sir ispod mesa, dok ga Apple, Facebook, Samsung i drugi stavljaju iznad, piše Daily Mail. Nakon rasprave o položaju sira, razvila se i ona o položaju ostalih sastojaka, čak i o sezamovim sjemenkama na pecivu. 

Pogledajte i video: Kako se mijenjao iPhone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije