Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEHNO SHOW

Bug Future Show 2014 - budućnost stiže 30. siječnja

Bug Future Show
Foto: PR
1/3
23.01.2014.
u 13:10

Središnja tema showa je "The Next Big Thing" - svi će sudionici dati svoju viziju što je "sljedeća velika stvar" u tehnologiji

U zagrebačkom Kinu Europa 30. će se siječnja održati Bug Future Show 2014, tehnološki show koji će okupiti cijelu ICT-zajednicu i pokazati sve najaktualnije iz svijeta tehnologije, najavili su danas predstavnici tvrtke Bug, izdavača istoimenog časopisa i organizatora ovog događaja. Događanje su nazvali show jer su htjeli napraviti nešto novo i drugačije, odmaknuti se od klasičnih konferencija i sajmova te omogućiti tvrtkama iz ICT sektora, publici i svojim čitateljima da se na zabavan i pristupačan način bolje upoznaju s najnovijim tehnološkim dostignućima.

- Bug Future Show 2014 je samo jedan od projekata koje tvrtka Bug priprema za ovu godinu, u kojoj želimo svojim čitateljima ponuditi i razne nove sadržaje, a uz to, i mogućnost izravnog komuniciranja, bilo s članovima redakcije, bilo sa stručnjacima koji im mogu dati odgovore na sva njihova pitanja – istaknuo je Miro Rosandić, glavni urednik svih Bugovih izdanja.

Središnja tema showa je "The Next Big Thing", što će ujedno biti i tema broja u Bugu koji će taj dan izaći iz tiska. Ta će se tema provlačiti kroz rasprave i predavanja, a svi će sudionici dati svoju viziju što je "sljedeća velika stvar" u tehnologiji, odnosno koji su najnoviji tehnološki trendovi, što tek dolazi, kako će izgledati digitalno društvo u bliskoj budućnosti i slično.

- Zajedno sa svojim prijateljima, partnerima i sponzorima pripremamo za posjetitelje nezaboravnu prezentaciju tehnologija budućnosti u ležernoj i posve neformalnoj atmosferi. Veseli me što sam sukreator showa koji će nakon dugo godina ponovno na jednom mjestu okupiti čitavu hrvatsku ICT zajednicu i što će naši čitatelji postati dio te zajednice – naglasio je Dragan Petric, izvršni urednik Buga.

Zahvaljujući partnerima, među kojima je najvažniji Hrvatski telekom, svi sadržaji bit će potpuno besplatni. Show će voditi poznati stand-up komičar Ivan Šarić, a posjetitelji će moći osvojiti i nagrade kao što su Sony Xperia Z1 i M, tablet Xperia Z...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije