Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plagijat

Australski sud zaustavio prodaju novog tableta Samsung Galaxy

'Editorial use only in direct correlation with Deutsche Telekom AG. / Nur zur redaktionellen Verwendung im direkten Zusammenhang mit Diensten der Deutschen Galaxy Tab'
'Deutsche Telekom AG'
13.10.2011.
u 11:00

Apple je u srpnju tužio Samsung zbog kopiranja njihove touch screen tehnologije.

Australski sud privremeno je spriječio prodaju novog Samsungova tablet-računala Galaxy 10.1 zbog optužbe da su kopirali Appleov iPhone i iPad. Apple je tužio Samsung australskom sudu u srpnju optužujući ga za kopiranje njihove touch screen tehnologije.

Sud zabranjuje Samsungu prodaju novog tableta do daljnjeg sudskim nalogom, odnosno dok se ne riješi sudski postupak oko patenta. Samsung je tablet-računalo Galaxy 10.1 planirao pustiti u prodaju oko Božića. 

Tijekom godina ova kompanija razvila se u prvog vodećeg proizvođača televizora i drugog proizvođača smartphonea, ali kupcima nije ponudila inovativnost i originalnost kako to radi Apple.

Ključne riječi

Komentara 3

CI
cickova
08:13 14.10.2011.

\" ali kupcima nije ponudila inovativnost i originalnost kako to radi Apple.\" sto je to tocno apple sa iphoneom (cijih je preko 50% elektronike samsungovo) osmislio?? pogledajte iOS5-cista kopija funkcija sa WP7 i androida. Daboga propali

LE
leetinside
23:44 15.10.2011.

iz novina od prije... Nije tajna da je većina komponenata unutar iPhonea izašla iz Samsungovih tvornica, a i sam direktor tehnološkog giganta priznao je da je im je Apple jedan od najvećih kupaca.... ako je apple kupio onda nije kopirao,, a ovi se preseravaju sada

PE
pejickat
19:09 16.10.2011.

Appel je kupac Display-a , nije nepoznanica da svega pet firmi proizvodi LED -LCD tehnologiju , ali tu nije rijec o patentima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije