Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda na sudu

Apple zabranio prodaju Samsungova Galaxy Taba u Europi

galaxy tab
Samsung
10.08.2011.
u 14:41

Odluku o zabrani donio je sud u Njemačkoj na osnovi Appleove tužbe, a ona vrijedi za sve članice EU osim Nizozemske koja ima drugačije zakone.

Nakon tužbe za krađu njihovih patenata i zabrane prodaje Galaxy Taba 10.1 u Australiji, Jobsova kompanija uspjela je zabraniti prodaju Samsungova tableta i u gotovo svim zemljama EU.

Odluku o zabrani donio je sud u Njemačkoj na osnovi Appleove tužbe, a ona vrijedi za sve članice EU osim Nizozemske koja ima drugačije zakone i gdje će Apple morati podnijeti zasebnu tužbu.

Apple tvrdi da je Samsung pri izradi svog najnovijeg Galaxy Taba 10.1 poprilično kopirao dizajn iPada.

Ključne riječi

Komentara 16

LI
liliZG
14:57 10.08.2011.

..i meni se čini....

DU
Deleted user
15:21 10.08.2011.

@ lojtra1 Aha je, je. Na linuxu se mozda mogu vrtjeti serveri i sl i to rade profesionalci. Ali pogledaj malo konzumnu elektroniku koja radi na linuxu. Razni dvbt-i, novi tv-i,... da ne nabrajam. Unutar svih je smece koje ne radi, i zove se linux based program. Ne zato sto linux ne valja, nego zato jer je besplatan, pa to rade priuceni kinezi, a ne skolovani programeri.

LO
lojtra1
15:09 10.08.2011.

Zašto se svi ljudi ne ostave kapitalističkih gluposti poput Applea ili Windowsa i ne koriste moćan i lijep Linux? Odavno je poznato da su najbolje stvari - besplatne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije