Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Aplikacija HAK-a nalazi aute i pomaže u plaćanju parkinga

U najnoviju verziju HAK-aplikacije ugrađen je program za plaćanje parkiranja diljem zemlje, popis najbližih benzinskih postaja s istaknutim cijenama te popis bankomata, kafića, bolnica...
04. srpnja 2012. u 14:58 1 komentara 127 prikaza
hak akplikacija (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Modernizirani kontaktni centar i poboljšana verzija HAK-ove aplikacije za mobilne telefone predstavljeni su u Hrvatskom autoklubu. Naime, nakon što je prva verzija mobilne aplikacije lansirana prije godinu dana, od jučer je verzija HAK 2.0 dostupna potpuno besplatno.

U najnoviju verziju HAK-ove aplikacije ugrađen je program za plaćanje parkiranja diljem zemlje, popis najbližih benzinskih postaja s istaknutim cijenama te popis bankomata, kafića, bolnica, a uz brojne novitete korisnicima će se ponuditi i opcija “gdje mi je auto” koja će vas uvijek podsjetiti gdje ste se parkirali.

– Sada nam je plan doraditi posebnu aplikaciju za strane vozače, a vjerujemo da će biti spremna za sedam do deset dana – kazao je Goran Baotić, informatičar u HAK-u, te dodao kako će biti verzija na njemačkom, engleskom i talijanskom jeziku.

Predstavljen je i poboljšani kontakt centar koji će još brže reagirati na više od 500.000 poziva građana godišnje.

SLAVNI HRVAT
Toni Kukoč otkrio detalje o najvećem: Ubojstvo oca prelilo je čašu, svi smo sjedili i plakali
udruga Prias
ZA LJEPŠI GRAD
Kako je jedna ekonomistica ljubav prema psima pretvorila u posao i pri tome došla na ideju o boljem okolišu
  • -obrisani-:

    Pozdrav. Želim ti prestaviti simulaciju stvarnog života. U ovoj igri možeš biti sve što i u stvarnom svijetu. Možeš biti: vojnik, zapovijednik ili dozapovijednik vojske, političar, predjsednik stranke, Ministar Vanjskih Poslova, Ministar Obrazovanja, Ministar Obrane, možeš biti predsjednik Hrvatske, možeš ... prikaži još! biti poduzetnik i imati svoju firmu te prodavati proizvode na tržištu, možeš biti direktor dioničkog društva ili dioničar..Mogučosti su bezbrojne. Pridruži nam se: http://e-sim.org/lan.1065/