Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznad prosjeka

4 domaće humoristične stranice na Facebooku koje trebate pratiti

Pretjerivač
Foto: Facebook
1/2
26.12.2017.
u 12:51

Na Facebooku ima i duhovitih domaćih stranica - ovo su neke od njih

U moru kvazismiješnih Facebook-stranica na domaćem tržištu, zabavnih kao masovna grobnica, nađe se i poneka koja je doista duhovita.

Donosimo nekoliko takvih stranica koje se ističu u moru bezvezarija:

Božica Jurić

Riječ je, naravno, o izmišljenom liku, iako ćete u komentarima na Facebook profilima nekih naših političara naići na slične ljude koji doista postoje. Božica Jurić je izrazito zadrta i jedva pismena žena koja uglavnom piše o suprugu, alkoholičaru Juki, omraženoj susjedi Bosiljćetini, receptima za "šašamrole", a tu i tamo padne i poneka pjesmica.

Tijedan polu pismenosti

OK, ovo nije klasična humoristična stranica kao ostale stranice na ovom popisu, ali će nasmijati i zabaviti svakoga tko je uspješno svladao gramatiku nižih razreda osnovne škole. Ako ste ikad na Facebooku napisali "sumljam" ili "neznam", možda ste se i sami našli ovdje.

Čitav Internet

Vjerojatno "najmračnija" stranica na ovom popisu s humorom koji definitivno nije za svakog. Namjerno polupismene objave napisane u stilu nezadrživog izljeva bijesa nižeinteligentnog korisnika društvenih mreža. Ponavljamo, nije za svakog. Čitajte na vlastitu odgovornost. Ista ekipa svojedobno je pokrenula spin-off stranicu na kojoj su ismijavali Hrvoja Šalkovića, a koja je uskoro bila blokirana.

Teorije zavijere

Teorije zavijere (sic), pogodili ste, ismijavaju sve one koji vjeruju u zavjere s HAARP-om, chemtrailsima, ljudima gušterima... Objave su radi autentičnosti redom napisane velikim slovima i sa slabom brigom za gramatiku.

Pogledajte i galeriju 10 najružnijih automobila:

Pretjerivač
1/11

Komentara 45

AG
Agricola
14:26 26.12.2017.

Najbolja humoristična stranica na facebooku van svake konkurencije je "Vlada Republike Srpske Krajine".

MU
muzzgrunta
15:05 26.12.2017.

Sami sebi seru srbi i nikad a mozda ni tad nece biti veika srbija a vecernjak kao srpski list mora stalno malo podrzavati velikusrbiju sve govnari

KA
kacavenda
14:55 26.12.2017.

Iz dana u dan sve manja “velika servia”, hihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije