Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi Domagoj

Culejev sin na Facebooku: 'Ne jedemo mi sendviče'

Domagoj Culej
Foto: Facebook
30.10.2017.
u 23:19

Na komentar korisnika Facebooka da bi Stevo Culej mogao kupiti reflektore klubu u svom mjestu Domagoj Culej odgovorio je: "Kupi ti ga mami". Uslijedilo je prepucavanje

Sin saborskog zastupnika HDZ-a Steve Culeja opet je izazvao zanimanje javnosti svojim objavama na društvenim mrežama.

Culej se nedavno našao na udaru kritika nakon što je, komentirajući snimke siromašnih ljudi kako jedu s poda, rekao da i on uzme sendvič s poda ako mu padne.

Jučer je na popularnoj Facebook-stranici Di su pare objavljena fotografija apela nogometnog kluba iz Culejeve Jarmine za kupnju reflektora, na što je jedan korisnik komentirao: "Eto im Stevo Culej nek im kupi".

Na to se oglasio Culejev sin Domagoj s porukom: "Kupi ti ga mami", nakon čega je uslijedilo standardno prepucavanje.

Prema pisanju medija Domagoj Culej je također na komentar da mu je otac pehist kad mu sendvič pada na namazanu stranu odgovorio "Ne jedemo mi sendviče", no čini se da je tu objavu u međuvremenu obrisao.

Mladi Culej već se proslavio u siječnju ove godine, kada su mediji prenijeli neke njegove objave na Facebooku, uključujući citate iz ustaške pjesme "Jasenovac i Gradiška Stara" i razmetanje očevom saborskom plaćom.

Komentara 63

SO
SoloHan
23:53 30.10.2017.

Šta ti je novinarstvo, šta je reka Culejev sin, odnosno napisa na fejsu, predlažem vam da se samozapalite svi vi skupa u redakciji.

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
05:42 31.10.2017.

Ne znaš tko je primitivniji, otac ili sin...Tuga i žalost...

PS
psiho84
07:16 31.10.2017.

Vrhunski clanak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije