Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog koronavirusa

Zubčić u lovu na mali Globus bez navijača, Slovenija uvela drastične mjere za utrku na Kranjskoj Gori

Filip Zubčić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
Autori: Drago Hudika, Hina
09.03.2020.
u 19:10

Skijaši u Kranjskoj Gori u subotu bi trebali voziti veleslalom, a u nedjelju slalom. To će biti zadnje ovosezonske utrke u Svjetskom kupu, budući da je završnica u talijanskoj Cortini d'Ampezzo (18-22. ožujka) otkazana zbog epidemije koronavirusa

Zbog epidemije koronavirusa skijaško natjecanje za Svjetski kup u Kranjski Gori ovog vikenda i Svjetsko prvenstvo u skijaškim letovima u Planici od 19. do 22. ožujka održat će se bez gledatelja. 

To je posljedica odluke slovenskog Vijeća za nacionalnu sigurnost, koje je u ponedjeljak donijelo nove mjere za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom.

Filip Zubčić
1/6

Naime, svi sportski i drugi događaji na kojima se očekuje više od 500 posjetilaca moraju se održati bez gledatelja. U Sloveniji su registrirana 23 slučaja zaraze koronavirusom.

Skijaši u Kranjskoj Gori u subotu bi trebali voziti veleslalom, a u nedjelju slalom. To će biti zadnje ovosezonske utrke u Svjetskom kupu, budući da je završnica u talijanskoj Cortini d'Ampezzo (18-22. ožujka) otkazana zbog epidemije koronavirusa.

I mi s nestrpljenjem čekamo završnicu natjecanja u veleslalom, jer naš Filip Zubčić lovi Mali kristalni globus u toj disciplini.

U ukupnom poretku veleslalomaša vodi Norvežanin Henrik Kristoffersen s 394, drugi je Francuz Alexis Pinturault s 388, treći naš Filip Zubčić s 368, a četvrti je Slovenac s 364 boda.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
09:18 10.03.2020.

Da na početku sezone nije bilo nekih propusta.....no, i ovaj rezultat je fenomenalan! Sretno Filipe, neka te ozljede zaobiđu!

RE
rene
19:16 09.03.2020.

kako god da završi, sezona je bila fenomenalna za Filipa... Sretno Filipe!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije