Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM EURA

Zbunjujuće: Ivica Olić napušta Rusiju i vraća se u hrvatsku reprezentaciju

Ivica Olić Dalić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
18.05.2021.
u 14:11

– Mislim da je bolje da Ivica ostane, treba mu vremena da riješi probleme u CSKA. Nadam se da treneri znaju što rade – rekao je bivši igrač CSKA Zoran Tošić.

Ivica Olić tek je preuzeo klupu moskovskog CSKA, no po svemu sudeći vratit će se u stožer hrvatske reprezentacije. Bivši vatreni želi opet biti pomoćnik izborniku Zlatku Daliću tijekom Eura.

– Ivica je dobio dozvolu da se priključi reprezentaciji. Sada je slobodan i to želi učiniti. Odlučio je da se neće odmarati – rekao je agent Dejan Joksimović.

Olićevo mjesto u stožeru vatrenih zauzeo je Vedran Ćorluka koji se oprostio od igračke karijere. Stoga su neki zbunjeni ovim potezom.

– Mislim da je bolje da Ivica ostane, treba mu vremena da riješi probleme u CSKA. Nadam se da treneri znaju što rade – rekao je bivši igrač CSKA Zoran Tošić.

Olić je moskovski klub preuzeo u travnju, no nije uspio razbuditi momčad. CSKA je prvenstvo završio na šestom mjestu, što je najgori plasman od 2001. godine.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Oneill
Oneill
17:24 18.05.2021.

Odlaze i dolaze kako kome paše.

Avatar Tombstone
Tombstone
15:40 18.05.2021.

Zbrisal da ne dobije otkaz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije