Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

VIDEO Zamalo tragedija, zapalio se Raikkonenov bolid, Finac se brzo spasio

Kimi Raikkonen
Reuters/Pixsell
11.12.2020.
u 18:20

Drugi trening bio je prekinut deset minuta jer se zapalio bolid Finca Kimija Räikkönena (Alfa Romeo), koji je brzo ugašen. U suboto je na rasporedu još jedan trening i kvalifikacije, a u nedjelju utrka počinje u 14.10 sati

Finski vozač Valtteri Bottas (Mercedes) bio je najbrži u petak na drugom treningu uoči VN Abu Dhabija, posljednje utrke ove sezone Formule 1. No, to nije bilo najzanimljivije što se dogodilo.

Drugi trening bio je prekinut deset minuta jer se zapalio bolid Finca Kimija Räikkönena (Alfa Romeo), koji je brzo ugašen te se sa situacijom bolje nosio nego nedavno Francuz Romain Grosjean. Međutim, ovakvo često paljenje bolida je zabrinjavajuće. 

Detaljnije, Kimi se vozio stazom i odjednom je na stražnjem dijelu bolida buknula vatra. Požar se krenuo širiti prema prednjem dijelu, a Finac je jako brzo stao i pobjegao iz gorućeg vozila.

Da se vratimo na trening, Bottas je za dvije desetinke bio bolji od momčadskog kolege i svjetskog prvaka Britanca Lewisa Hamiltona, a treći je bio Nizozemac Max Verstappen (Red Bull), koji je bio najbrži na prvom treningu.

U subotu je na rasporedu još jedan trening i kvalifikacije, a u nedjelju utrka počinje u 14.10 sati.

Komentara 1

ZA
zagi101
12:41 12.12.2020.

baterije za hibridni pogon. eto vam vaša ekološka tehnologija opasna za vozača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije