Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Verstappen najbrži na prvom treningu u Abu Dhabiju

Abu Dhabi Grand Prix - Practice Session - Yas Marina Circuit
XPB/Press Association/PIXSELL
11.12.2020.
u 13:39

Drugo vrijeme je imao Finac Valtteri Bottas (Mercedes), a za Verstappenom je zaostao samo 34 tisućinke (1:37.412)

Nizozemski vozač formule 1 Max Verstappen (Red Bull) ostvario je najbolje vrijeme na prvom slobodnom treningu održanom u petak na stazi u Abu Dhabiju, gdje će se u nedjelju natjecatelji po posljednji put u ovoj sezoni boriti za bodove.

Verstappenu je trebala jedna minuta, 37 sekundi i 378 tisućinki za najbrži krug. Drugo vrijeme je imao Finac Valtteri Bottas (Mercedes), a za Verstappenom je zaostao samo 34 tisućinke (1:37.412). Treći je bio Francuz Esteban Ocon (Renault), a on je od Nizozemca bio sporiji već više od jedne sekunde (1.137).

Britanac Lewis Hamilton se vratio za upravljač nakon što je propustio Veliku nagradu Sahira zbog pozitivnog testa na koronavirus, a na prvom je treningu u Abu Dhabiju imao peto vrijeme (1:38.744).

Na prvom treningu se za upravljačem Haasa prvi put našao mladi Nijemac Mick Schumacher, sin proslavljenog šamiona Michaela Schumachera, koji je ostvario 18. vrijeme (1:41.235) u konkurenciji 20 vozača. Sporiji je bio samo njegov momčadski kolega Brazilac Pietro Fittipaldi (1:44.069), dok Daniel Ricciardo (Renault) nije imao zabilježen rezultat. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije