Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV MARČINKO

''Vratite nam vlasništvo i Dinamo će napraviti stadion''

Maksimir
Željko Hladika/Pixsell
11.11.2010.
u 17:15

Dinamov direktor Tomislav Marčinko požalio se kako nema inicijative da se nešto napravi sa stadionom u Maksimiru.

– Slovenija je sagradila tri stadiona, Srbija gradi kamp uz pomoć države, Crna Gora napravila je kamp i uređuje stadion Budućnosti, Slovačka završava novi stadion, samo kod nas ništa. Prije sedam godina država je uzela Dinamu gruntovno vlasništvu Maksimira. Neka nam ga vrate i mi ćemo sami napraviti stadion – tvrdi Marčinko.

Osvrnuo se na još jednu temu. Udruga Prve HNL potpisala je ugovor s tvrtkom Digitel o TV pravima.

– Neka vam u udruzi kažu koliko će to malo novca biti. Mađarski klubovi od TV prava dijele pet milijuna eura, rumunjski 100 milijuna, Bundesliga 600, Engleska 800. A za emisiju Volim nogomet koju je osmislila jedna osoba (misli na Igora Štimca, nap. a.) klubovi su gotovo sami morali plaćati da budu na TV-u – kaže Dinamov direktor za odnose s javnošću Tomislav Marčinko.

Ključne riječi

Komentara 9

DH
dalibor.hren
17:35 11.11.2010.

Gospodo iz Dinama, platite Cviti, Ladari, Žutom i društvu, pa tek onda govorite o vlasništvu. Tko je održavao stadion dok ste vi bili vlasnici?

SM
smjeskoh
17:51 11.11.2010.

Ma nosite se, mafijaši. I to što postoji treba preorati i pretvoriti u parkove ili parkiralište, a vas potjerati da radite neki pristojni posao.

Avatar Idler 3
Idler 3
17:29 11.11.2010.

Vratite nam vlasništvo....a jel Dinamu il Dinamu d.d. il nekaj treće !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije