Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U JEKU DRAME

VIDEO Procurila Novakova snimka nakon što je oslobođen: Evo što je poručio

Novak Djokovic practices on court ahead of 2022 Australian Open
Foto: POOL/REUTERS
1/4
11.01.2022.
u 22:48

Ne može se točno utvrditi kome je slao, ali je lako moguće da je to bilo prema jednom od braće kojeg oslovljava sa "tebra", i kojeg obavještava o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi

Što će biti s Novakom Đokovićem službeno još nitko ne zna. Za sada je pušten iz hotela za migrante i slobodan je, ali još uvijek se ta odluka može opovrgnuti. Sve ovisi o ministru imigracije i njegovoj odluci. 

U moru poruka podrške iz čitavog svijeta "isplivao" je i audio zapis Novakove, možda čak i prve poruke svojoj obitelji nakon što je pušten iz hotela u kojem je boravio četiri dana. 

Ne može se točno utvrditi kome je slao, ali je lako moguće da je to bilo prema jednom od braće kojeg oslovljava sa "tebra", i kojeg obavještava o trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi.

"Tebra, pušten sam, ovaj, evo me u kući, sve je ok za sada. Objavljujem upravo priopćenje, kratko jako sa terena, igrao sam i tenis, stigao sam i to. Za sada sam slobodan čovjek, vidjet ćemo što donosi sutra" poručio je pomalo umornog glasa.

Snimku možete poslušati u prilogu:

 

Ključne riječi

Komentara 20

RA
radolizem
23:03 11.01.2022.

Kad bi se Antun Vrdoljak prihvatio rediteljske uloge i snimio film o ovoj situaciji u Australiji pod nazivom - Nole antivakser! A da Djokovića glumi Goran Višnjić. Aleksandra Vučića neka glumi Neven Ciganović. Taj film bi bio za 6 Oscara.

RA
radolizem
22:59 11.01.2022.

Djoković se više neće moći fokusirati na tenis. Niti jedan čovjek nije jači od sustava. možda se varam pa Djoković bude osvojio Australian Open, no teoretski, policija ga svaki dan može zvati na obavijesne razgovore da im pojašnjava QR kodove, da ga upozoravaju na obvezu nošenja maske... Ako izdrži taj pritisak i osvoji Australian Open, bit će to jedna od najvećih pobjeda. Osobno mislim da će ga taj australski sustav toliko izbaciti iz fokusa da neće uspjeti. Na ovoj priči se može napraviti scenarij za izvrsnu sporsko-psihološku dramu.

Avatar kamilica sa vegetom
kamilica sa vegetom
23:22 11.01.2022.

Ja ne pratim Srpske medije, ali izgleda i nije potrebno...zar vam je taj Nole stvarno važniji od svih naših sportaša?! Kao da je smak svijeta. Jeste li svi poludjeli?! Gledajte bolje svoje. Imamo mi dosta sportaša. Stvarno ponekada moram trljati oči, jer ne mogu vjerovati tu uzbunu. Da ne lajem previše, Zagorci bi rekli: Nole, ajde v rit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije