Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEVER - JUG

Vlašić poželio Dinamu ispadanje iz Europske lige, zbog toga ga napao naš najbolji skijaš!

Europa League - Group H - Dinamo Zagreb v West Ham United
Foto: ANTONIO BRONIC
1/5
08.12.2021.
u 23:16

- Bilo je lijepo kad sam došao na Maksimir s West Hamom i pobijedio 2:0, ali to je samo jedna pobjeda iz valjda 20 pokušaja! Znam da pobjedom možemo izbaciti Dinamo iz Europske lige.

Nikola Vlašić je za službene stranice West Hama izjavio kako se nada pobjedi nad Dinamom u posljednjem kolu skupine H Europske lige, ali na način koji je izazvao određene reakcije...

- Došao sam u Hajduk kad mi je bilo 11 godina, a to je san svakog djeteta ondje gdje sam odrastao. Svi ljudi u Splitu su ludi za Hajdukom, za njih je to najveći klub na svijetu. U Hrvatskoj imate veliko rivalstvo između Hajduka i Dinama. Zadnjih 15-ak godina Dinamo ima znatno bolje rezultate, no i dalje vlada osjećaj da je Hajduk povijesno veći klub - izjavio je Vlašić pa dodao:

- Bilo je lijepo kad sam došao na Maksimir s West Hamom i pobijedio 2:0, ali to je samo jedna pobjeda iz valjda 20 pokušaja! Znam da pobjedom možemo izbaciti Dinamo iz Europske lige. Svima iz Hajduka, pa tako i meni, bi se to jako svidjelo, no da budem iskren, fokusiran sam na West Ham i ne razmišljam previše o tome. Samo želim pobjeđivati.

Europa League - Group H - Dinamo Zagreb v West Ham United
1/6

Tako nešto nije se svidjelo skijašu Filipu Zubčiću, koji je otišao toliko daleko da se "obračunao" s nogometašem preko Instagram profila.

- Bravoo! Ovak razmišlja jedan 'pravi' sportaš...

Foto: Instagram

Filip, naš najbolji skijaš, je poznati dinamovac, a kao i svi ostali, nije naviknut na obrnutu situaciju. Ili je se ni ne sjeća. Jer, kad je Hajduk osvojio posljednju titulu, a Dinamo bio inferiorniji pa čak igrao i Ligu za ostanak, Filip je bio tek 12-godišnjak...

Ali, sve ovo potvrđuje da tenzije nisu smirene, samo predugo nismo svjedočili istinskom rivalstvu dva najveća hrvatska kluba. Također, izjave kao Vlašićeva nisu nikakva novost u svjetskom nogometu jer nogometaši koji "pripadaju" nekom klubu, uvijek to nose sa sobom, gdje god igrali.

Komentara 51

RE
rene
00:01 09.12.2021.

zato će hajdukovci s oduševljenjem prihvatiti poboljšani nacionalni koeficijent koji su zaslužili ispadanjem od kazahstanaca ....nevjerovatno ... u redu lokalni rivalitet, ali svim hrvatskim klubovima koji igraju ili žele igrati evropu treba biti u interesu nacionalni koeficijent, a jedino ga Dinamo trenutno drži i diže ... i ponekad Rijeka

WA
Walter009
23:57 08.12.2021.

Dno dna od naslova!!! Nije isti naslov i izjava... Zasto za par klikova potpirujete antagonizam????

KL
Klokan
10:31 09.12.2021.

Ja sam Hajdukovac i ja želim Dinamu, Rijeci i Osijeku uspjeh u svim europskim natjecanjima, čak navijam za njih tada. Zašto? Jer sam Hrvat prvo, onda navijač svog kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije